premieris banner 1000x330

Premier Is

Mejerigaarden har de seneste 2 år gennemgået en stor forandring – en forandring, hvor de to is-virksomheder Polar Is og Premier Is er blevet sammenlagt. Der er blevet skabt en ny grafisk identitet, nyt sortiment samt besluttet, at Mejerigaarden fremadrettet skal hedde Premier Is - for Premier Is er hele Danmarks ismejeri.

Men dette er også historien om hvorledes håndteringen af ca. 65 emballager kan foregå mellem Reklamebureau, Prepress, Trykkerier samt Brandowner, og hvordan disse ved fælles mål og forståelse kan opnå en optimal kvalitet på emballagerne - fra design fasen og helt ud på hylden.

Reproflex Scandinavia tilretter data til de forskellige trykmetoder, herunder etiketter, flexible folier og offset kartonager mm. Billederne litograferes med profilstyring til netop den trykmaskine, som opgaven skal trykkes på. Dermed sikres en meget høj grad af lighed mellem prøvetryk og den færdige emballage - og ikke mindst sikres kvaliteten på tværs af trykmetoder, substrater og trykkeriets globale placering, så emballagerne fremstår ens i butikkerne.

Det er ligeledes historien om, hvorledes det med den nye Kodak Flexcel NX trykplade har været muligt, at skære ned i antallet af farver på folie opgaverne, samtidig med at kvaliteten er højnet på en i forvejen høj kvalitet. Og hvorledes et flot Produktkatalog er komme til verden ved hjælp af 3D emballager. Et katalog, der vel at mærke er færdigproduceret inden emballagerne er trykt og produceret.

Læs evt. mere om Premiers Is på: www.premieris.dk

brandowner

kodak

3D

webcenter

Reproflex Scandinavia A/S
Saturnvej 11
DK-6000 Kolding
T +45 7692 0800
mail(a)reproflex.dk
cvr. nr: 24209784

Reproflex Scandinavia tilbyder ydelser
indenfor brand management – herunder
prepress til fleksible emballager, etiketter,
preprint, postprint, kartonager og dybtryksopgaver.