05 brandowner soerenhenrik

3D Emballager

Tilbyder flexibilitet og muligheder

Reproflex Scandinavia kan fremstille 3D filer og packshot af emballageopgaver. Med 3D PDF kan du bruge emballagen til intern brug eller markedsføring inden den er fremstillet. Du har således mulighed for at teste forskellige varianter og udformninger. Det er samtidig et fantastisk værktøj til kvalitetskontrol. Det eneste du har brug for, er den gratis Adobe Reader for at se din næste emballage i 3D.

Preprint/Postprint/Offset

Det kan være vanskeligt at folde karton eller bølgepap. Der kan være mange forskellige konstruktioner, og det kan være svært at forestille sig den færdige emballage. Filer fra CAD systemer kan benyttes eller vi kan fremstille den fra en almindelig stansetegning.

Flexible emballager

Ikke to flexible emballager er ens, og varierer meget i udformning og størrelse. Vi kan tilføje luft og flydende indhold for at efterligne et produkt. Dette giver en realistisk 3D oplevelse af flexible emballager, således at man f.eks. kan kontrollere at vigtige emner ikke er placeret forkert.

Etiketter

Koniske etiketter kan være udfordrende. Vi kan ændre designet således, at når etiketten kommer på den koniske emballage, er alt korrekt.

Shrink sleeves

Design som skal benyttes til shrink sleeves, er noget af det mest krævende at håndtere. Når materialet krymper omkring emballagen, kan logo og andre emner blive kraftigt forvredet. Dette kan vi korrigere for, således at det kommer til at se korrekt ud. Vi kan også fremstille en 3D PDF til godkendelse af f.eks. en flaske.

Nedenfor kan du se eksempler på vores 3D-filer - God fornøjelse!

 

brandowner

kodak

3D

webcenter

Reproflex Scandinavia A/S
Saturnvej 11
DK-6000 Kolding
T +45 7692 0800
mail(a)reproflex.dk
cvr. nr: 24209784

Reproflex Scandinavia tilbyder ydelser
indenfor brand management – herunder
prepress til fleksible emballager, etiketter,
preprint, postprint, kartonager og dybtryksopgaver.