06 kundeservice moede2

WebFlex - Få online adgang til dine data 24 timer i døgnet

WebFlex hosting er en service vi tilbyder vore kunder, således at det bliver muligt, at se producerede job via en webbrowser fra Mac eller PC. Du får adgang til dine data 24 timer i døgnet, mange søgemuligheder, preview af flere filformater, billedkonverteringer, download og upload af filer samt mange andre funktioner.

WebFlex bringer dine billeder, PDF eller andre filformater på nettet, hvilket gør det nemt for andre at finde, downloade og benytte dem. Reproflex Scandinavia sørger for, at jobbet bliver tilgængeligt for dem du ønsker, når en opgave er produceret.

WebFlex er brugervenlig, der er mulighed for mange forskellige opsætninger, således at der kun gives adgang til det ønskede.

Der er desuden mulighed for at få dit eget design på WebFlex, og dine kunder kan få et design som er lavet til dem, f.eks. i stil med firmaets hjemmeside.

Med WebFlex giver vi dig mulighed for at du får et godt overblik over alle producerede job og du får mulighed for at give dine kunder en ekstra service, som vi tror alle vil værdsætte.

Vil du høre mere om WebFlex er du velkommen til at kontakte os, vi giver gerne en gennemgang som viser mulighederne i systemet.

brandowner

kodak

3D

webcenter

Reproflex Scandinavia A/S
Saturnvej 11
DK-6000 Kolding
T +45 7692 0800
mail(a)reproflex.dk
cvr. nr: 24209784

Reproflex Scandinavia tilbyder ydelser
indenfor brand management – herunder
prepress til fleksible emballager, etiketter,
preprint, postprint, kartonager og dybtryksopgaver.