Der er mange der pt. taler om Digimarc og hvad det er for en størrelse? Men hvordan kommer man i gang, og hvad er muligt?

Derfor afholder Reproflex Scandinavia et seminar torsdag den 3. marts 2022, hvor vi netop gennemgår de forskellige muligheder og udfordringer ved Digimarc. På seminaret vil der være mulighed for at se ’’live” hvordan Digmarc koden fungerer på en emballage og hvordan den tilpasses designet på emballagen. Samtidig vil der være mulighed for at stille spørgsmål og se resten af vores produktion.

Digimarc kan ligeledes bidrage positivt til det kommende producentansvar for emballager, der indføres i Danmark fra 1. januar 2025. Netop fordi der kan laves sporring på de enkelte emballager! Mulighederne er mange og tæller bl.a. smartemballage, kopisikring og hurtig kassescanning. Fælles for dem alle er, at de bidrager positivt i de forskellige led i emballagens værdikæde.

Arrangementet skal afholdes så alle deltagere føler sig sikre, så vi overholder naturligvis alle retningslinjer vedr. Covid-19 og tager derfor også forbehold for at vi måske bliver nødsaget til at udskyde datoen, eller holde det online, hvis det ikke er muligt at holde arrangementet i trygge rammer.

For at få den bedste gennemgang, vil der være et begrænset antal pladser. Så tilmeld dig allerede nu, for at sikre en plads på det første seminar på digimarc@reproflex.dk

Arrangementet bliver afholdt hos
Reproflex Scandinavia, Saturnvej 11, 6000 Kolding.
Vi glæder os til at se jer.